Våra tjänster!

Datakonsultation

Ofta behöver våra kunder någon som kommer ut, eller någon som kan via remote administration hjälpa kunden med ett problem. De flesta av våra kunder har varit med oss i många år, och vi gör regelbundet uppdateringar i deras dataparker samt server parker. För att inte deras miljöer skall halka efter och bli uråldriga. Vi hjälper här med allt i från att köpa in nya datorer och installera dom samt uppdatera servrar byta ut diska och sånt som efter en tid blir ett risk moment.

Hosting

I våran server park har vi en rad olika val för epost webtjänster och en rad möjligheter för divers olika websites milöer. Vi har både dedikerade servrar samt virutella miljörer. Beronde på vad du som kund behöver. Och om vi inte har det så löser vi det enkelt. Ofta är lösningarna special och komfigureringen är efter kundens väldigt exakt önskningar. Nyligen ställde vi tex upp en transkoderings server som enbert har funktion att kopiera videofilmer från ett format till flera andra.

Programmerare

Vår specialitet här är att göra om gamla siter till nyare. Vi har ingen design sida hos oss så det är viktigt att ni som kund redan är klara med ert grafiska språk mot kund, oftast så är en reklambyrå med som står för den biten och vi gör den tekniska biten. Vår styrka ligger i apier och kopplingar mot betallöningar samt få databaser att kommunicera mellan site och affärssystem.